Címlap - tárhelyek |  ÁSZF |  Domain - bejegyzés |  Cégünkről |  Kapcsolat |  Referenciák |  Adatvédelem |  Hírek / Akciók
RGazdi Mini tárhely
RGazdi Alap tárhely
RGazdi Céges tárhely
RGazdi Üzleti tárhely
Tárhely csomagok
Virtuális Privát Szerver
Rendszergazdi
Segítség ha feltörték
WebMail
Adminisztrációs felület
Jelszó generáló
Szabad-e a domain?
GYIK
Emailcím ellenörzés
Domain igénylőlap
Nyilatkozat-személyi adatok
Levelezés beállítása
WEB mail használata
ADSL beállítása (WIN XP)
ADSL beállítása (WIN VISTA)
CÉGÜNKRŐL
Komplett
informatikai szolgáltatások
az RGazdi Kft.-től

A mai kor informatikai igényeihez igazodva semmi különlegeset nem tudunk, nem vagyunk képesek csodákra, csupán csak ügyfeleink munkájához tudjuk adni szakértelmünket, melyek az adott feladatokhoz a lehető legegyszerűbb és költség hatékonyabb módszereket tartalmaznak.

Megbízóink ezért hosszútávon veszik igénybe szolgáltatásainkat. Nálunk, ha egy kapcsolat megszakad az soha nem miattunk van, hanem lehet, hogy ügyfelünk a kor gazdasági helyzetének áldozata lett.

Az RGazdi Kft. egy társas vállalkozás keretében, több mint 25 éves szakmai tapasztalat birtokában, teljesen saját erőből, mindenféle hitelek felvétele nélkül 2008-ban alakult. Mindent, amit a piacon elértünk az csak a saját munkánknak gyümölcse.

Mindennap azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek mindig a lehető legjobb, legmegfizethetőbb és leggyorsabb kivitelezésű megoldásokat nyújtsuk!

RGazdi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. rendkívüli rugalmasságával és a lehető legprofesszionálisabb kiszolgálásával vállalja át cége informatikai ügyeinek összes teendőit.

A piaci lehetőségeket és a technikai fejlődést folyamatosan kihasználva nyújtunk partnereink számára megoldásokat. Küldetésünk, hogy ügyfeleink válláról levegyük az informatikai rendszerük működtetésével járó terheket, és így biztosítsuk a számukra, a nyugodt hátteret. Mi akkor dolgozunk eredményesen, ha Ön észre sem veszi, munkálkodásainkat, csak használja informatikai rendszereit.

Szolgáltatásaink bár komplex szolgáltatásokat nyújtanak, a fő tevékenységeink három irányba mutathatók be:

      webhosting szolgáltatás

      virtuális szerver szolgáltatás

      informatikai rendszer-felügyeleti szolgáltatás


Webhosting szolgáltatásunk egy hagyományos mások által is ismert, domain nevek-hez kapcsolt weboldal megjeleníttetés és a hozzá tartozó elektronikus levelezés biztosítása.

Virtuális szerver szolgáltatásaink azon ügyfeleink számára biztosít lehetőséget, akik nem engedhetik meg maguknak a drága saját szerverek hardware költségeit, de igénylik a csak saját használatú (mással nem közösködve) rendszerek használatának előnyeit.

Informatikai rendszer-felügyeleti szolgáltatásainkat azon ügyfelek számára adjuk, akik több gépes rendszereket használva csak és kizárólag a felhasználói ismeretek birtokában vannak és nem is szeretnének, sem hiba keresésben sem rendszer topológia fejlesztésben szakmai tudást elsajátítani.


Mert MURPHY óta tudjuk, "hogy ami elromolhat, az előbb-utóbb el is romlik" és ha egy rendszert "jól működtetnek, az hosszú távon jól is működik"!

PC Aréna Partner
KAPCSOLAT |  SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK |  ADATVÉDELEM
Copyright © 2010. RGazdi Az Ön Rendszergazdája - All Rights Reserved.
Készítette: 6DS Idea Kft.